2011. január 17., hétfő

2011.január 17. Niki üzenete

Halihó mindenkinek!
Én is írok pár sort az otthoniaknak! Elöször is anyának,ne aggódj értünk,mert mi jól vagyunk és a gyerekek is! Mindennap eszembe jutsz meg Márknak is! El se hiszed,de amit itt adnak ebédet,mindíg csak Márknak kedveznek... :) Van tészta hússal,meg sültcsirkecomb!!! Figyelünk a gyerekekre és ami tölünk telik megteszünk mindent,bár néha nehéz... Mizujs otthon? Remélem jól vagy és nekem nehogy sírj,mert nem sokára megyünk haza,már csak két hét!
Sok puszi neked anya és szeretünk... De bene pasizz nekem még távol vagyok! :)
Jancsibátya és családjának üzenem,hogy örülök neki,hogy írtak nekem és,hogy gondoltak rám annak ellenére is,hogy nem vagyunk valami jóban!Vigyázzatok magatokra és nektek is sok puszi!
Csókolom Anci néni ,remélem jól van!? Zsófi miatt ne aggódjon,mert elvan a lányokkal :) Mizujs a játszóházba?sok puszi magának is!
Szia Marika,Kata és Éva!Vártam,hogy írjatok pár sort,hogy mizujs veletek?! :) Remélem jól vagytok!puszi
Imre add át Pető Zolinak,hogy nem mentem még férjhez! :) És szerintem nem is fogok :) Ezt elveszítettétek... De attól még tarthatunk egy bulit! :)
A szülőknek üzenem,hogy a gyerekek jól vannak!Azt gondoltam,hogy majd lesz sírás rívás,de csak ritkán fordul elő! Felvannak szabadulva,sokat játszanak! És egyik gyerek sem marad éhen,mert mint írtam az elején finom és jó kaját kapunk, és édességet is!Üdvözlök mindenkit! :) Vigyázzatok magatokra!

5 megjegyzés:

  1. csá imike irjálvisza oké vigyázzmagadrana menek

    VálaszTörlés
  2. Kovács Gábornak:
    Nagyon hiányzol, Jancsika jól van! Sokat beszélünk rólad. Érezd jól magad drágám, nagyon szeretünk! Mamának és az egész családnak nagyon hiányzol!
    Puszilunk: A család

    VálaszTörlés
  3. szia Niki Cili vagyok mi az oka hogy a Vanessza nagyon sok képről hiányzik.Mert ha külön vannak is le kéne venni szerintem.ne válogassatok jó.Mert mindennap nézzük a képeket és nagyon sok képen nincs rajta a Vanessza.Attól függetlenül nagyon hiányoztok és köszönöm hogy figyeltek a gyerekekre.szisztok.

    VálaszTörlés
  4. Szia Cili :)
    Nem marad le sok képről,mert róla is készül!Majd nem minden másnap teszünk fel csoportképet vagy amin ő és valaki más is van!De nézzd meg a képeket és ne csak az az napit!Ha vissza nézzd róla is van jó pár!Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  5. Szia Niki szia Márkó örülünk neki, hogy kint vagytok és jól érzitek magatokat.Nagyon hínyosztok vigyázatok magatokra.! Márkó remélem meg nősülsz mire haza érsz.Te meg Niki remélem hízol 5 kg :D mire haza érsz :D:D.sók puszit nektek.És üdvözlünk Juditot és a gyerekeket.Sok szeretettel Éva és családja.

    VálaszTörlés