2011. január 31., hétfő

2011. január 31. Az utolsó nap

A mai nap az összepakolással, takarítással telt. A pakolás nem volt egyszerű művelet, hiszen minden gyerek rengeteg dolgot kapott. A pakolás után a gyerekek kitakarították a szobáikat, valamint összepakoltunk azokban a helyiségekben, ahol a különböző játékokkal játszottunk.
Most éppen a hosszú éjszakai utazásra készülve mindenki a szobájában próbál pihenni, esetleg aludni.

Elkészült a vendéglátóknak ajándékba szánt album is a gyerekek fényképeivel és rajzaival. Ma adjuk át a szülők által a házigazdáknak szóló köszöneteket, amelyeket a blogon keresztül kaptunk. Peter lefordította a magyar szöveget németre, így ők is saját nyelvükön olvashatják a szülők üzeneteit.

Köszönjük mindenkinek, hogy 3 héten keresztül figyelemmel kísérték a történéseket, köszönjük a bíztatást, a jókívánságokat, a szülők bizalmát.
És itt ragadom meg az alkalmat, hogy Peternek is megköszönjük azt, amit a csoportért tett, egyrészt a tolmácsolás területén, másrészt a gyerekekkel való időtöltésben is nagyon nagy segítséget nyújtott nekünk.
Gyorsan megtalálta a hangot a gyerekekkel, rengeteget játszott velük, nagyon megkedvelték.
Bízunk benne, hogy amikor az élménybeszámolót tartjuk, akkor Magyarországon lesz, el tud jönni Tarnabodra és a szülők is megismerhetik.

Ez az utolsó bejegyzés, üdvözlünk mindenkit:


Niki, Judit, Márk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése