2011. január 18., kedd

2011. január 18. Alpok túra Malbun-ba

Ebéd után busszal felmentünk 2000 méter magasságba, ahol Malbun településen egy csodálatos síparadicsom található. Úgy érezzük, egy űrközpontos kiképzésen veszünk részt, hiszen rengeteget buszozunk, de ezt is jól bírják a gyerekek, már aludni is tudnak utazás közben. A hegyekbe felérve megcsodáltuk a kilátást, majd sífelvonóra ültünk. A gyerekek már a buszról leszállva észrevették a felvonót, Elvira meg is kérdezte: "Mi az, ami ott repül?"
Amikor visszaértünk a felvonóval, még csúszkáltak a havas dombokon. Majd újból buszozás vissza a szerpentineken.


16 megjegyzés:

 1. Szervusztok!

  Ezeket az élményeket lehet még fokozni?
  S még csak egy hete vagytok kint!
  Igazán szerencsések azok a gyerekek,akik ide eljutottak!
  No,
  de szombaton a You Tube segítségével a Tanodából elutazunk hozzátok. Csak a falu nevét áruljátok el,ahol laktok.Vaduztól messzire van?

  Addig is minden jót .

  Puszilunk mindenkit:a Tanodások ,Ági és Erzsike néni

  VálaszTörlés
 2. nikinek!
  reggel kérdeztem hogy zsofi szokott-e sirni mert néhány képen ojan szomoru ha válaszolhatsz ird nár neg léégyszives(marika. dávid szoktt-e)szia:Gyuri

  VálaszTörlés
 3. Szia Marcsi Dávidka remélem hogy jol vagytok és továbra is igy fogjátok érezni magatokat.látjuk a képekröl hogy jo nagy ho van és lehet szánkozni nagyon hiányoztok nekünk nagyon nagyon nagyon szeretünk benneteket és épségbe gyertek haza Niki nagyon szépen meg kérlek hogy ird már meg hogy Dávidka szokott e este sirni elöre is köszönöm na sziasztok millio puszi vigyázzatok magatokra
  SZ.E.R.E.T.Ü.N.K.B.E.N.N.E.T.E.K.E.T

  VálaszTörlés
 4. szia Vani ügyes vagy csak igy tovább üdv a család képet sokat okkkkkkkkk

  VálaszTörlés
 5. Szia Márk!
  Hogy érzed magad? Remélem jól vagy! Nagyon várlak haza!
  Puszi Ági

  VálaszTörlés
 6. soma hajnikámsziasztok nagyon hiányoztok szeretünk benneteket de örülök neki hogy jól érzitek magatokat mert látom jó helyen vagytok drágáim remélem vigyáztok egymásra ha legközelebb írtok írd meg hogy egy szobába vagytok e somával üdvözöl apu anyu és az egész család puszilunk titeket szeretünk benneteket drágáim

  VálaszTörlés
 7. szia marcsi remélem jol érzed magad legyé joszia

  VálaszTörlés
 8. szia hani remélem jol érzed magad de irj leti

  VálaszTörlés
 9. szia horvát imi remélem jol érzed magad és irj leti

  VálaszTörlés
 10. csá hajnika legyéjo látom nevetel jolvagy amogy irdmeg ok szija legyéjo

  VálaszTörlés
 11. Kovács Gábornak:
  Nagyon irigylünk édesem, nagyon szép helyen jártok. Szeretnénk mi is ott lenni veled. Nagyon szeretünk téged drága kis bogárkám.
  Csókol: a család

  VálaszTörlés
 12. Nikinek és Márknak:

  Sziasztok! Nagyon örülök, hogy írtatok, én is sokat gondolok rátok. Nagyon hiányoztok! Még nem pasiztam be!:-) Nagyon büszke vagyok rátok, vigyázzatok magatokra és érezzétek jól magatokat!

  Puszil benneteket: Anyu

  VálaszTörlés
 13. szia martin és moncsim remélem hogy jol vagytok és nem sirtok már egy hét van érezzétek magatokat. niki ird már meg nekem hogy a gyerekek kivel alszanak nagyon hiányosztok nagyon csend van itthol puszilunk benneteket sabi tomi anya apa évike szandi

  VálaszTörlés
 14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 15. Szia Manci!Moncsi a Vikivel és Nagy Hajnival van egy szobában,de jól megvannak együtt!Martin meg Somával és Imikével!Ne aggódj,mert elvannak a gyerekek!
  Éva néni,Dávidka nem szokott sírni,de nagyon nagyon ritkán szokta emlegetni magukat eddíg max vagy 3x :)Eltudja magát foglalni!Minden gyerek jól van bár elég elevenek!Kis ólomkatonák!:)
  A házigazdák ragaszkodtak ahhoz,hogy a fiúk és lányok külön szobában aludjanak!Így Hajnika is meg Soma sem került egy szobába!Egyik testvér sem!Csináljuk a képeket folyamatosan!De nem mindennap tudunk ugyanarról a gyerekről feltölteni!Mert 16 gyerek van és úgy csináljuk,hogy legyen mindenkiről!Nem töltünk fel sok képet,de ha haza megyünk akkor azokat úgyis meg lehet nézni!
  Szia Viki!Már most Zsófi nem szokott sírni,de volt 1-2 alkalom rá,Dávidka pláne nem :) Marika is sírt már 1x,de az megesik ennyi idő után!De minden gyerek jól érzi magát,csak tényleg az a baj,hogy ilyen messze vagyunk,de viszont maga a környezet nagyon jó és gyönyörű!Jól vagyunk és nem kell aggódni!

  VálaszTörlés