2011. január 29., szombat

2011. január 29. Séta, játszótér, szülinap

Délelőtt tettünk egy sétát a közeli erdőben, ahol útbaejtettünk egy játszóteret is.
Ebéd után az udvaron folytattuk a játékot egészen addig, amíg Marika szülinapi party-ja el nem kezdődött.
A szülinapi party-it azért nem tegnap tartottuk, mert a pénteki napokon az uszodai programot a vendéglátóink szervezik, amely szoros időbeosztású, ezért már nem fért bele még a szülinap is a napi ritmusba. De a mai nap folyamán bepótoltuk, de ez így is volt tervezve.
Vacsora után elbúcsúztunk az egyik vendéglátónktól, Karina-tól, hiszen vele már nem találkozunk.
Este még kifestőkkel foglalatoskodtunk.










4 megjegyzés:

  1. szia martin és moncsi na már nem sokáitthol lesztek már nagyon várjuk hogy itthol legyetek szépek vagytok és jo nézni minden nap a képeken benneteket nagyon vigyázzatok egymásra legyetek jok puszilunk benneteket nagyon szeretünk titeket. anya apa szabi tomi. puszilunk niki márk és judit és üdvözöljük azokat is akik még a gyerekekel vannak.

    VálaszTörlés
  2. Édes drága szerelmem Zsófika!

    Nem tudom hogy érzed magad!Beteg vagy?Fáj nagyon a szád?Olyan rossz már hogy nem vagy itthon,de már nem sokára haza jössz.Nagyon de nagyon várunk haza már csak 2 kell aludni és itthon vagy.Úgy hallottam már viszket a szád,de ne vakard mert akkor nehezebben múlik el!Apa üzeni vigyázz magadra most már nehogy valami bajod legyen!Gyurika aszt üzeni siess haza mert már sokáig voltál és nagyon szeret!Én meg aszt üzenem hogy nagyon de nagyon szeretlek vigyázz magadra és amikor jössz haza mindenedet pakolj be rendesen és ne legyél szeles oda figyelj arra amit mondanak ott ne maradj,mert ha ott maradsz nem is tudom mi lesz velem!!!!!!!!

    ui.:Szeretlek tiszta szívemből vigyázz magadra tudod te vagy a mindenem!!!!Siess várunk
    Anya,apa és Gyurika!!!

    VálaszTörlés
  3. szija bence vigyázá magadra és legyé jo

    VálaszTörlés
  4. SZia Horváth Imer , Remélem hogy jol vagy, én jol vagyok vigyázz az uton magadra,és még most jácki magad, szia usoma Tibor

    VálaszTörlés