2011. január 28., péntek

2011. január 28. Uszoda és sok-sok ajándék

A délelőtti játék közben egyszer csak megjelent Bani két nagy dobozzal, amelyek kötött sapkákat és zoknikat rejtett, a gyerekek kedvükre válogathattak belőle. Ebéd előtt több hatalmas zsák is előkerült tele plüss figurákkal, ezeknek szintén nagy sikere volt.
Majd mindenki kapott még egy utazótáskát, hogy legyen miben hazavinni a rengeteg ajándékot. Az utazótáskában még talált minden gyerek egy iskolatáskát, noteszt, játékokat is.
Ebéd után nem sokkal buszra szálltunk, és irány az uszoda. Szinte minden gyerek egyre bátrabban mozog a vízben, Soma, Martin, Bálint és Marika már egész ügyesen úszik.












5 megjegyzés:

  1. sziasztok bálint és izolda remélem jol vagytok .vigyázzatok magatokra minél hamarab gyertek haza mert már hijányoztok, vigyázatok magatokra az uton haza felé .

    szia!!! anya,apa,és tesok

    VálaszTörlés
  2. szia hajnika most már látom hogy joban érzed magad e má ijen kor amikor má jötök haza na nagyon várom de hány orkor gyötök na enyi szia

    VálaszTörlés
  3. Szia dávidka Marcsika látom nagyon jol érzitek magatokat olvastam hogy marcsikának már megyeget az uszás nagyon remélem hogy jo vagytok most neked irok Judit nem tudom el kébzelni hogy MARCSIKÁNAK MÉRT NEM TARTOTÁTOK MEG A SZÜLETÉS NAPJÁT 28_ÁN HOLOT A MÁSIK 2 NEK MEGTARTOTÁTOK AZT MONTAD HOGY MIND A 3 GYEREKNEK MEG LESZ TARTVA DE mARCSIKÁM LE MARADT ROLA IRD MÁR MEG NEKEM AZ OKÁT HOGY MIÉRT MERT A KÉPEKET AMIT KÜLTETEK NEM LÁTOM RAJTA HOGY MEG LETT VOLNA TARTVA HOLOT A MÁSIK 2 SZÜLETÉSNAPOS GYEREKNEK LÁTAM A KÉPÜKET HOGY TARTOTÁTOK NEKIEK A SZÜLINAPJUKAT mARCSIKA dÁVIDKA NAGYON VIGYÁZATOK EGYMÁSRA MÁR NEM SOK VAN HÁTRA MÁR KEDDEN ITTHON LESZTEK NAGYON ODA FIGYELLETEK ARA HOGY MINDENETEK BE LEGYEN PAKOLVA NAGYON SZERETÜNK BENETEKET ANYU APU ÉS A TESOID SZIASZTOK

    VálaszTörlés
  4. szija nagy hajni nem soká jötök haza várunk migyája jo legyél anya puszil és apa jol legyél

    VálaszTörlés
  5. De jó fotók! És mennyi ajándék! Nagy lehet az öröm!

    VálaszTörlés