2011. január 25., kedd

2011. január 25. McDonald's és divatbemutató

Délelőtt a benti társasjátékok kerültek elő: puzzle, memóriakártya, színezés.
Ebéd után a csoport egyik része az udvaron volt: ping-pongoztunk, gördeszkáztunk, görkoriztunk, kosaraztunk. Majd házigazdáink meghívására ellátogattunk Vaduz-ba az egyik McDonald's-ba. A napi utazások közben a gyerekek már többször észrevették a gyorséttermet, de nem számítottak arra, hogy majd ez is szerepel a programok között.
A házba visszaérve megkaptuk a gyorsétterem ajándékait (játékot és lufit). A lufik zsinórját bekötött szemmel kellett elkapni, így nem volt vita, hogy kinek milyen színű jutott.
Majd ezután rendeztünk egy divatbemutatót a korábban ajándékba kapott ruhákból, végül egy kis tánccal zártuk a napot.














8 megjegyzés:

  1. szia bence én vagyok sanyka vagyok na mijen cipőket veté haza jősz má megvan a fifa11 na sya szeretők má váruk őcskős

    VálaszTörlés
  2. sziasztok moncsi és martin nézük minden nap a képeitek és örömel látjuk hogy nagyon jol érzitek magatokat.várunk titeket haza.vigyázatok magatokra és jok legyetekj

    VálaszTörlés
  3. sziasztok soma és hajnika.várunk titeket haza mert már nagyon hiányoztok.nézük a képeiteketz és jo látni hogy jol érzitek magatokat.jok legyetek és vigyázatok magatokra.

    VálaszTörlés
  4. Kovács Gábornak:
    Drága egyetlen pici Gáborkám! Nagyon szépek a képek, amik készültek rólatok. Itt nálunk megint esik a hó! Hoztunk ma egy sparheltot, beállítottuk a szobába.Mamának végre sikerült TV-t szereznünk.Nagyon szeretünk!
    Puszil az egész család

    VálaszTörlés
  5. szia Elvira apa vagyok vigyázz magadra érezd jol magad hiányzol anyádnak szandinak mirellának és lacikának.megnéztük a szülinapodat aminek nagyon örültünk és nagyon teccet legyél jó üdv mindenkinek

    VálaszTörlés
  6. szia pilu nagyon szép vagy a képeken jo látni.Megkaptuk a képeslapot amit már régóta vártunk nagyon komoly.már nagyon várjuk azt a napot amikor jöttök haza mert már egyre jobban hiányzol.üdvözöl az egész család de a legjobban anyád.vigyázz magadra. SZERETÜNKna csáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Zsófinak!


    Édes kedves virágszálam már nagyon de nagyon szeretnélek meg ölelni.Ez a pár nap nehezebben telik mint az összes többi nap!Alig várom a keddet de tudom hogy mindjárt itt van és aszt is tudom hogy mi is hiányzunk már neked.Nem baj már nem sok van!!!!!

    Szeretünk és várunk haza :apa,anya,Gyurika!

    VálaszTörlés
  8. szia én vagyok sanyika de má nagyon váruk sok sok szeretetel őzeni agyu ferike és apu gyurikai

    VálaszTörlés