2011. január 23., vasárnap

2011. január 23. Takarítás, játszótér és foci, üzenetek

Ma reggeli után takarítással kezdtünk, mindenki lelkesen dolgozott a későbbi játék reményében. Délig benti játékok, majd ebéd után buszra ültünk és néhány perc alatt egy közeli településen, Planken-ben voltunk. A hét közepén lehullott hó ebben a magasságban meg is maradt, de ez senkit nem zavart a játszóterezés, focizás és kosárlabdázás közben.
4 órára értünk vissza, és a házban ismét meglepetés várt bennünket, az étkezőben mindenki talált a helyén egy kindertojást.
De megbírtuk állni, hogy ne bontsuk fel, hiszen tudtuk, előbb az otthonról jött üzenetek felovasása történik. Ez a várakozás mindig nagy izgalommal telik. Majd utána megírtuk a saját üzeneteinket otthonra, azután vacsora, és ismét játékok: most a dominó a sláger. Esténként folymatosan készítjük azt az albumot, amelyet a vendéglátóinknak hagyunk itt emlékbe.









5 megjegyzés:

  1. szia bálint és izolda remélem jol vagytok és jol érzitek magatokat sok sok puszi Szandi,Mamátok és Miskabácsi

    VálaszTörlés
  2. szia hajni irj oké remélem jol érzed magad és jo legyé halgas a emberekre ok nagy hanik a

    pusomai leticia

    VálaszTörlés
  3. Szia Imike!

    Kis Bébim!Ma,meg kaptam a képeslapodat,nagyon örültünk neki.Olvastuk a beszámolót,melyet Judit le írt a szülőknek,köszönt éte,mert ez nagyon jól eső számunkra,s nyugtató.Már nem sok időd van,ezért kérlek,minden lehetőség használj ki,minden pillanatot,hisz az élmények legyenek teljesek,s boldog emlékek,most,azon legyél,hogy mindent úgy élj át,hogy soha ne bánd meg,vagyis a programokat ki ne hagyd,mert az jó és szép dolog.Szerető Anyád,Apád,Ikrek.Betegek voltak az ikrek,de már jól vannak.Puszi,legyél jó.

    VálaszTörlés
  4. Szia Imike elvagy Remélem hogy elvagy na látómákepén elvagytok Imike Szia Imike posomafruzsina

    VálaszTörlés
  5. szia Vikike!jó utatt kivánok hazafelé adig is vigyázz magadra és kedden mikor értek haza de kérdezzd meg a Judittnénit.és már csak 3 nap van hátra és utána jössz haza és alig várjuk hogy haza érjél mert nagyon hiáyzol nekünk.

    VálaszTörlés