2011. január 23., vasárnap

2011. január 23. A gyerekek üzenetei

Izolda és Bálint üzenete:
Szia anya, apa és tesók!
Mi jól vagyunk és ti hogy vagytok? Már másodszor voltunk uszodában és Izolda azt mondta, már tud úszni és sokat rajzol Bani bácsinak. Izolda kapott új papucsot, mert a régi elszakadt. Felvált a csizmája talpa is, Judit néni megragasztja, ha megtudja.
Bálint ügyesen kirakózik és nagyon szeret sétálni.
Puszilunk mindenkit!

Viki üzenete:
Sziasztok!
Voltunk hegyet mászni. Hallottam, hogy Zsófinak megszületett a testvére. Mekkora a bohóc? Kicsi vagy nagy? Tegnap táncoltak, csak én nem mertem. Szeretlek benneteket.
Puszi mindenkinek!

Gabika üzenete:
Szép házban vagyunk. Voltunk a hercegnőnél és hegyet mászni. Hogy vagytok? Jól van Jancsika? Sok szoktunk kapni. Viszek Jancsikának macit, csokit. Írjatok többet!
Puszillak benneteket!

Zsófi üzenete:
Szia apa, anya és Gyurika!
Örülök a kistestvéremnek, alig várom, hogy láthassam. Jól érzem magam. Voltunk a hegyekben szánkózni, ültünk sífelvonón. Moncsival sokat játszunk. Szeretlek titeket és sok puszi.

Moncsi és Martin üzenete:
Szia Szabi, Tomi, anya és apa!
Voltunk uszodában, ott a legjobb lenni. Moncsi kérdezi, hogy van a pofás? 2000 méter magasságban voltunk, és ültünk sífelvonón. Sokat sétálunk. Írjatok többet!
Puszilunk mindenkit!

Hajnika és Soma üzenete:
Sziasztok!
Sok programon veszünk részt. Soma és én nem vagyunk egy szobában. Én Zsófival és Elvirával alszok, Soma pedig Imikével és Martinnal. Jó az uszoda, sokat úszunk. Voltunk a hegyekben, sokat sétálunk, ami jó. Az egész családot szeretjük.
Enikőnek és Mikinek üzenjük, hogy ők is hiányoznak, sokat gondolunk rájuk.
Pusziljuk őket.

Imike üzenete:
Sziasztok!
Sokat sétálunk, ültünk sífelvonón, és legtöbbször busszal utazunk. Sok kép készül rólam.
Angélának és Öcsiéknek üzenem, hogy jól érzem magam és őket is puszilom.
Tibikének és Letinek üzenem, örülök, hogy írtok és gondoltok rám.

Bence üzenete:
Mindenkit szeretek. Ferikének üzenem, ha hazamegyek, akkor FIFA-zok.
Többet írjatok! Szeretlek titeket!

Hajnika üzenete:
Vikivel és Moncsival vagyok egy szobában.Voltunk az Alpokban,vasárnaponként kapunk meglepetést(kindertojást). Kaptam egy világítórudat és azt hazaviszem majd a Ricsikének.Voltunk a hercegnőnél, énekeltünk és verset mondtunk neki.
Mindenkit puszilok.

Vani üzenete:
Voltunk a hercegnőnél. Sétáltunk a hegyen,csúszkáltunk,sífelvonón is ültünk.
Tetszik az uszoda,sokat sétálunk,szépek a hegyek és jól érzem magam.
Puszilok mindenkit.

Marika és Dávid üzenete:
Szia anya és apa!
Jól vagyunk és ti,hogy vagytok?
Üzenem a Vikinek,hogy szeretem .Voltunk az Alpokban,sok játszótéren voltunk már.
Tegnap kaptunk világítórudat és minden vasárnap van meglepetés kindertojás.
Izoldával és Vanival vagyok egy szobában.
Sok sok puszi nektek és szeretünk nagyon.

Elvíra üzenete:
Sziasztok!
Voltunk a hercegnőnél. Hajnival és Zsófival vagyok egy szobában. Voltunk magas hegyen és csúszkáltunk, sífelvonón is ültünk. Sok játszótéren játszottunk már. Szülinapomra sok ajándékot kaptam: puzzle, notesz, radír, ceruza, csoki, nyaklánc, füzet.
Puszillak benneteket.

3 megjegyzés:

  1. szia martin és moncsi a pofás jol van bent van a szobádba örülünk hogy jol vagytok azt tudtuk hogy az uszodába a leg jobb már nem soká itthol lesztek és a moncsika jáchat a pofásal és nem lesz csend már jo lenne martin moncsim vigyázzatok egymásra és jol viselkegyetek és nevesetek sokat a képeken is puszilunk benneteket és nagyon szeretünk titeket. szia niki márk judit és azokat üdvözöljük még akik a gyerekekkel vannak és kőszőnyük nekik hogy vigyáznak mincsira és martinra.

    VálaszTörlés
  2. Zsófikának!
    Nagyon hiányzol nekem édes szerelmem ha haza jössz legalább egy hétig nem mehetsz sehova csak énvelem lehetsz!Nagyon szeretlek most megyek a félévi bizonyítványodért.Érezd jól magad és vigyázz magadra!Szeretünk anya,apa,Gyurika és Virginia!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szia Imike!

    Tényleg szépek a fotók.
    A Fruzsi is írt neked sokszor.
    Imádunk,nagyon,vigyázz magadra.Már nem sokára találkozunk,melyet már nagyon várunk.Vigyázz magdra az utazás alatt.Szeretünk,Anya,Apa,az ikrek.Öcsiék is puszilnak.Írj többet.

    VálaszTörlés