2011. január 16., vasárnap

2011. január 16. A gyerekek üzenetei

Martin és Moncsi üzenete:
Sziasztok, jó itt lenni, voltunk túrázni, játszóterezni, láttunk sok szép hegyet, fociztunk. Az erdőben véletlenül összefutottunk a hercegnővel. Moncsi is jól érzi magát, megeszik mindent. Voltunk uszodában.
Puszilunk Benneteket.

Izolda és Bálint üzenete:
Szia anya, apa és tesók. A héten voltunk uszodában, focipályán, játszótéren. Nagyon szép a hely. Kaptunk sok ruhát, leginkább a Nike és Puma cipők tetszenek. Nagyon szeretünk mindenkit.
Sokszor puszilunk.

Bence üzenete:
Szia anyu. Szeretlek és Sanyikát, Ferikét, Norbit is. Milyen filmeket vettetek le? Voltunk uszodában, hegyekben. Kaptam ruhákat, a puma sportcipőt szeretem a legjobban. Sokat sportolunk, szép a ház, ahol lakunk. Bálinttal alszok egy szobában. Sokat játszok.
Szeretlek anyu.

Gabi üzenete:
Hogy vagy Jancsika?
Anya szeretlek, jól vagytok? Voltunk uszodában, kaptam egy Nike cipőt és sok ruhát. játszottunk a játszótéren. Sokat sétálunk, fűztünk gyöngyöt és sokat játszok autókkal. Ültünk buszon. Gyönyörű házban vagyunk.
Puszi mindenkinek.

Zsófi üzenete:
Szia anya, apa és Gyurika.
Jól vagyok és Ti hogy vagytok? Mentünk uszodába. Várom a képeket a kistestvéremről.
Mondjad Gyurikának, hogy már nem a vonaton alszom, hanem egy szép házban.
Puszillak Benneteket.

Marika és Dávid üzenete:
Szia anya, apa és testvéreim. Jól vagyunk mind a ketten, és Ti hogy vagytok? Sokat játszottunk, mentünk uszodába és sokat sétáltunk. Tornateremben is voltunk. Boldogok vagyunk.
Sok-sok puszi, szeretünk mindannyiótokat.

Vani üzenete:
Anya szeretlek titeket. Hogy vagytok? Az uszoda tetszett a legjobban, sokat sétálunk. Nagyon jó itt lenni és finoman főznek.
Puszilok mindenkit

Imike üzenete:
Sziasztok.
Jól vagyok. Ti hogy vagytok? Kaptam 3 cipőt és sok-sok ruhát. Sokat sétálunk. Mindig játszok, voltunk uszodában, mentünk boltba.
Puszilom az ikreket és Titeket is.

Hajni és Soma üzenete:
Apa, anya nagyon szeretünk Titeket. Jól érezzük magunkat, kaptunk ruhákat. Szép szobánk van. Eminek és Jankónak üzenjük, hogy szeretjük.
Puszilunk Benneteket.

Nagy Hajni üzenete:
Szia anya, apa és tesók. Jól vagyok és Ti hogy vagytok? Találkoztunk a hercegnővel. Kaptam ruhát és cipőt. Voltunk uszodában és ez tetszett a legjobban.
Millió puszi

Viki üzenete:
Sziasztok. Jó itt lenni, voltunk túrázni, játszótéren, sétálni. találkoztunk az erdőben a hercegnővel. Megeszek mindent. Uszodában is voltunk.
Puszi Erikának, Patinak, Tominak és neked is anyu

Elvira üzenete:
Szeretlek Titeket anya, apa és testvéreim. Jól vagyok. Látunk sok szép hegyet és voltunk az uszodában is.
Puszilok mindenkit.

3 megjegyzés:

  1. Zsófikának!
    Szia szerelmem nagyon de nagyon örülök neki hogy jól érzed magad.és hogy jól vagy!Mihelyst meg szültem a kistestvéred küldi apa a képet,de most nem is ez a lényeg.Alig,de alig várom hogy eljöjjön az a nap amikor aszt írják nekünk hogy reggel jöttök haza!Nagyon hiányzol már olyan szívesen megölelnélek de mindegy ha te kibírod akkor én is(mi is)!!!!!Mond meg Marikának és Dávidnak is hogy pusziljuk őket is és hogy vigyázzanak magukra,de persze te rád is;oké
    majd írok még neked jó?Szeretlek,de szeretlek nagyon!Téged is nagyon sokszor puszilunk apa,anya és Gyurika!

    VálaszTörlés
  2. szeretlek édesem irj többet ha lehet vigyázz magadra vani.több képet csinálj mert allig látni valahol.ja és tudtál úszni????????

    VálaszTörlés
  3. szia bence reméljükhogyjol vagy ésjol érzedmegadpuszi anyádéssanyika.

    VálaszTörlés